От Министерството на външните работи и посолството ни в Тел

...
От Министерството на външните работи и посолството ни в Тел
Коментари Харесай

От Външно съветват да не пътуваме до Йерусалим, Витлеем и Палестинските територии


От Министерството на външните работи и посолството ни в Тел Авив предизвестяват сънародниците ни да заобикалят пътешестване до Йерусалим и Витлеем, както и Палестинските територии, оповестиха от Министерство на външните работи.

Причината е, че се  чакат обществени демонстрации и местни прояви  във връзка с решението на Съединени американски щати по статута на Йерусалим като столица на Израел.

Към момента няма информация за ограничавания в придвижването, за непредвидени и неконтролируеми дейности , само че в градовете Йерусалим и Витлеем, както и в Палестинските територии се чака да има всеобщи прояви, които могат да доведат до произшествия.

Ако ви следва пътешестване, следва  да се заобикалят обществени места с всеобщо скупчване на хора , предлагат дипломатите ни. Те поучават хората да имат нараснала зоркост при използването на градски превоз.

Съветваме  пътуващите български жители да наблюдават  в медиите настоящата информация за ситуацията в посочените места и да извършват прецизно напътствията на управляващите.

Заради опцията за обществени демонстрации и протестни прояви и в други страни от Близкия изток и Северна Африка от Външно приканват сънародниците ни които са в региона  да демонстрират нараснала зоркост и да заобикалят обществени места  с всеобщо скупчване на хора, както и да се осведомяват за ситуацията и да извършват прецизно напътствията на управляващите.. news.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР