От Министерството на образованието опровергаха твърденията на председателя на Възраждане

...
От Министерството на образованието опровергаха твърденията на председателя на Възраждане
Коментари Харесай

Министерство на образованието за разказа на Костадинов за балтиите и евробабаитите в училище: Подобна случка няма

От Министерството на образованието опровергаха изказванията на ръководителя на " Възраждане " Костадин Костадинов, че синът му е взел участие в пердах, откакто събирал подписи за референдума против въвеждане на еврото. 

В обществените мрежи Костадин Костадинов споделя, че синът му събира подписи измежду съученици за референдума за запазването на лв.. Стига се до спор. 

Според Министерството на образованието сходна преживелица няма, съобщи БТВ.

Подписките се популяризират отвън учебно заведение, а шефът е предизвестил сина на Костадинов, че там партийната активност е неразрешена. „ Проверка на РУО - Варна откри, че подписка против въвеждане на еврото не се популяризира на територията на учебното заведение, в което учи Тодор Костадинов. Учениците, в това число и Костадинов, настояват, че самодейността се популяризира отвън учебно заведение. Няма информация за физически конфликт сред възпитаници. Директорът на учебното заведение е извикал Тодор Костадинов на диалог, в който му е обърнато особено внимание, че законът не позволява в учебно заведение да се постановат идеологически доктрини и е неразрешена политическа и партийна активност “, допълват от просветителното министерство. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР