От Министерски съвет утре викаме извънредно заседание на НС, за

...
От Министерски съвет утре викаме извънредно заседание на НС, за
Коментари Харесай

Премиерът: Тодор Тагарев е предложението на ПП за военен министър

От Министерски съвет на следващия ден викаме изключително съвещание на Народно събрание, с цел да бъде гласувана оставаката на военния министър Стефан Янев. Чивекът, който ще бъде препоръчан на негово място е Тодор Тагарев. Той е приключил математическа гимназия. Има дисертация във ВВА в Москва, а по-късно учи в Съединени американски щати.

Това разгласи на ексклузивен брифинг министър председателят Кирил Петков. 

Тодор Тагарев е известев на публиката от телевизионните му изяви. Но това ще е претендентът на Продължаваме промяната на следващия ден, добави той.

 Националният интерес на България е един. Не може да робуваме на веруюто, че преклонена глава сабя не я себе и да нямаме позиция. Ние би трябвало да отговорим с явен глас на тази обстановка. Ето за какво съм благополучен, че българското държавно управление не утихна и не си замълча, а се възпротиви на неправдата. В момента едни 18-годишни момчета, бойци от двете страни стоят в студа и се стрелят един различен. И те не знаят за какво. Защото един деспот е взел едни неверни решения. Тук не става въпрос за Русия, а за един деспот, който взе едни ужасяващи решения и към този момент няколко хиляди индивида изгубиха живота си, разяснява Петков. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР