От миналия месец австралийските потребители на Spotify вече използват функцията

...
От миналия месец австралийските потребители на Spotify вече използват функцията
Коментари Харесай

Скоро ще може да пропускате колкото искате реклами и в безплатната версия на Spotify

От предишния месец австралийските консуматори на Spotify към този момент употребяват функционалността Active Media, която им разрешава да пропущат колкото желаят досадни реклами, даже и без заплатен абонамент или противозаконни приложения, предлагащи пиратски версии на Premium. Но и останалите ползватели няма да стоят дълго време без достъп до тази екстра – Spotify възнамерява да предложи функционалността на консуматори от целия свят.

Идеята зад Active Media е, че ще слушате или гледате единствено рекламите, които фактически са ви забавни, споделят от Spotify за Ad Age. По този метод услугата би трябвало да научи повече за вашите желания и да демонстрира по-малко реклами, които не съставляват интерес за вас. В последна сметка рекламодателите не заплащат за реклами, които да минават около ушите ви.

Active Media може да помогне на Spotify да печели повече пари от реклама, която хората в действителност слушат, тъй че това изобретение може да бъде от изгода за всички. Въпреки това, дружно с лимитираното слушане по избор на мобилни устройства, тази функционалност може да ви откаже от желанието да преминете към Premium – слушането на музика без спиране за реклами е един от главните плюсове на платения абонамент.

В последния си отчет, Spotify съобщи, че има 101 милиона консуматори на безвъзмезден абонамент. Рекламите донесоха към 144 милиона $ през второто тримесечие, или малко под 10% от общите доходи за интервала.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР