От миналата година рапърът има връзка с танцьорката Кристин Петринска,

...
От миналата година рапърът има връзка с танцьорката Кристин Петринска,
Коментари Харесай

Тото най-после показа бременната си приятелка

От предходната година рапърът има връзка с танцьорката Кристин Петринска, която е в напреднала бременност. Преди няколко месеца хореографката сама загатна, че в внимателно състояние, обявявайки, че към този момент няма да води тренировки по танци, а уроците се поеха от нейна заместница. Тези дни се появиха и първите фотоси на русокоската с едър стомах.

Бъдещите родители заобикалят да приказвам обществено за щастливото събитие, крият и пола на бебето, което ще се появи на бял свят напълно скоро. Според осведомени Кристин е в последните седмици на бременността и възнамерява да роди в държавна софийска болница..
Още напролет почитателите на „ СкандаУ” се учудиха за какво Петринска не взе присъединяване в концерта на групата в „ Арена Армеец “ на 6 април. На сцената се изявиха дузина танцьорки, само че русокоската не присъстваше. Тогава плъзнаха клюки, че хубавицата е в начална бременност и не се е чувствала добре, а след това новината бе доказана от близки на двойката.

Победителят от „ ВИП Брадър” 2017 година и русата красавица се срещнаха по време на негово присъединяване и от този момент са неразделни. Кръшната русокоска е взела участие във видеоклипове на разнообразни български реализатори, преподаваше и съвременни на танци на деца в частна школа. Сега обаче е отстъпила мясото си на заместница и се е отдала на отмора, а повода е, че чака дете от приятеля си, написа " Уикенд ".

Именно любовта на Кристин към музиката и танцовото изкуство я събрала с Йонислав, както е същинското има на рапъра. Двамата попаднали на една сцена - той като реализатор, а тя като балерина, а оттова нататък искрите сред тях бързо пламнали. Йотов споделил пред другари, че взаимният му живот с Петринска към сегашния миг е благополучен. Той явно си пада по русокоски, тъй като предходната му другарка Яна Червенкова също е руса. Риалити звездата сякаш доста страдаше по някогашната и дори й посвети ария – шлагера „ Чужди усмивки”, но любовните му терзания бяха краткотрайни. Той не остана дълго самичък и единствено за два месеца смени Яна с актуалната си обичана.

Тото неведнъж е раказвал, че раздялата му с Червенкова се случила поради измяна от негова страна. След присъединяване му във „ ВИП Брадър” почитателките му се умножили и той се възползвал от ненадейно връхлетялата го популярност. Йонислав разсъждавал, че е прекомерно млад, с цел да остане правилен на дългогодишната си другарка и решил да опита нещо друго. Така се стигнало до изневеря, само че Яна бързо го спипала и го разкарала.
След раздялата изпълнителят за малко бе в меланхолия и давеше тъгата в алкохолни запои с другари. Говори се, че се отдавал на инцидентни връзки с разнообразни дами, само че танцьорката Кристин съумяла да задържи вниманието му. Петринска ловко употребила женския си сексапил, с цел да омае Тото и да го върже с дете.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР