От милионер на милионер скача застаряващата моделка Ирен Онтева, видя

...
От милионер на милионер скача застаряващата моделка Ирен Онтева, видя
Коментари Харесай

Ирен Онтева заби 70-годишен грък милионер

От милионер на милионер скача застаряващата моделка Ирен Онтева, видя Галерия.

След като неотдавна завърши връзката си с филмовия продуцент, в този момент някогашната на Христо Сираков има нова тръпка – 70-годишен грък.

Онтева към този момент няколко пъти била засичана с милионера, на който годините по никакъв начин не му личали, шушукат в стилните среди. За сметка на това пък, парите му се надушвали от километри.

Гъркът бил непристойно богат и повел класацията в аленото тефтерче от забивки на Ирен. Ицо Сираков не можел да му стъпи и на дребния пръст по дебелина на портфейла.

Бизнесът му бил обвързван с кораби и яхти, както и различен тип транспортна активност. В светските среди на южната ни съседка бил известен като гръцкия Хю Хефнър.

Любопитното в тази ситуация е, че Онтева се срещнала с гърка точно на яхтата на бившето си гадже – продуцента, с който цяло лято обикаляше Европа. 70-годишният предприемач отдалече грабвал вниманието на моделки и златотърсачки и Ирен незабавно показала интерес.

Без никакви угризения русокоската приела да излязат навечеря и единствено седмица по-късно богатият продуцент към този момент бил в рубрика „ Бивши “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР