От Милан ще се опитат през лятото да откупят нападателя

...
От Милан ще се опитат през лятото да откупят нападателя
Коментари Харесай

Изненада: Милан ще се пробва за Икарди

От Милан ще се опитат през лятото да изплатят нападателя на градския противник Интер Мауро Икарди, който сега е преотстъпен в Пари Сен Жермен. Шокиращата вест идва от " Кориере дело спорт ".

 Икарди оповестил на ПСЖ, че желае да се върне в Италия

Аржентинецът е истински призрачен сън за " росонерите " като има голям брой голове в тяхната врата, в това число и хеттрик в едно от дербитата сред двата отбора. Въпреки че безпроблемно се разписва и в Лига 1, през последния месец интензивно се приказва, че той желае да се завърне в Италия. От изданието признават, че сходен трансфер ще е доста сложен, като цената на играча е към 100 млн. евро. Оттам обаче прибавят, че пазарът е непредвидим, а и желанието на Икарди да се върне в Серия " А " може да спомогне за такава договорка. Един от претендентите за треньорския пост на Милан - Лучано Спалети, също може да бъде основен за сходен ход, в случай че бъде назначен отпред на отбора. Специалистът към този момент е водил голмайстора по време на интервала си в Интер.

CorSport: #ACMilan 'dream' of signing Icardi from Inter - Spalletti could be keyhttps://t.co/lvd7Ip2xlH #SempreMilan
— SempreMilan (@SempreMilanCom) April 5, 2020
Отдавна обаче се знае за интереса на Ювентус и Наполи към Икарди. Вчера същият този вестник написа, че " бианконерите " са подготвени да предложат на " нерадзурите " трима от своите футболисти в подмяна на нападателя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР