От Милан днес официално представиха трите си най-нови попълнения на

...
От Милан днес официално представиха трите си най-нови попълнения на
Коментари Харесай

Милан представи три от новите си попълнения

От Милан през днешния ден публично показаха трите си най-нови попълнения на конференция пред медиите. Това са опорният халф Исмаел Бенасер, нападателят Рафаел Леао и бранителят Лео Дуарте.

“Първите ми усещания са страхотни. Имаме огромен тим и състезателен център, който да ни помогне да даваме най-хубавото от нас. Милан е съвършеният отбор за мен да се изучавам още повече и да стана по-добър състезател. Любимата ми роля е на плеймейкър пред отбраната, само че без проблеми ще играя там, където треньорът ме сложи. Милан е имал велики първенци и аз би трябвало да дам най-хубавото от себе си, с цел да се приближава допустимо най-близо до тях. Марко Джампаоло ме помоли да се причисля към Милан и това към този момент значи доста за мен. Когато от Милан ми се обадиха по време на Купата на африканските народи, не се замислих доста. Знаех, че те упорстваха да подпишат с мен, което беше най-важното нещо”, разяснява Бенасер

Bennacer: " When Milan called me during AFCON I didn't think too much. I knew they were keen on signing me and this is the most important thing. "
— Milan Eye (@MilanEye) August 20, 2019 “Още щом дойдох, бях добре посрещнат. Наистина съм благополучен от опцията да бъда част от този популярен клуб. Треньорът взема решение за позицията. Аз съм състезател, който доста харесва да асистира и да се движи много в офанзива. Мога да играя и като централен нападател, и като втори нападател. Мечта е да бъда тук. Хората в този клуб направиха разликата. Показаха, че мощно имат вяра в мен и ме желаят. Сравненията с бразилския Роналдо? Това е ненапълно неуместно съпоставяне. Той е популярен състезател, би трябвало да работя старателно, с цел да доближи това равнище. Дойдох в Милан, тъй като това е клуб, който желае да залага на качествени млади играчи. Градим страховит тим също отвън терена, всички желаеме да реализираме задачите си”, съобщи Леао.

Leao: " It is a dream to be here, people in this club have made the difference. They have shown that they strongly believe in me and want me. "
— Milan Eye (@MilanEye) August 20, 2019 Много съм благополучен да бъда тук. Баща ми постоянно ми е приказвал за Милан и в този момент е добре, че съм тук. Много съм горделив с това. Пазарувах със брачната половинка си, когато получих позвъняването от Малдини. Баща ми е почитател на Паоло и ние сме горди с това. Искам да пиша история с този клуб. Пристигам от бразилския футбол, който несъмнено е друг, изключително на тактическо равнище. Все още се нуждая от няколко дни, с цел да се приспособявам към клуба и концепциите на треньора. Искам да науча езика и повече за играта на Джампаоло. Мисля, че във връзка с физиката наподобявам на Тиаго Силва. Ако реализира и половината от неговите триумфи, ще съм благополучен. Надявам се да взема позитивните му страни. Алесио Романьоли е огромен състезател. Малко го следях в Бразилия. Той доста ми оказва помощ на позицията. Дано да се приспособя по-добре, с цел да дам своя принос. Милан има качествени бранители. Ако би трябвало да изям тревата, с цел да се преборя за титулярно място, ще го сторя. Ще бъде потребна борба, в която ще надделее по-добрият”, добави Дуарте.
Duarte: " Milan have quality defenders, if I have to eat grass here to conquer a place I will do it. It will be a healthy fight and whoever is better off will do it. "
— Milan Eye (@MilanEye) August 20, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР