От месеци бракът на принц Алберт и принцеса Шарлийн е

...
От месеци бракът на принц Алберт и принцеса Шарлийн е
Коментари Харесай

Жените, които разориха принц Алберт

От месеци бракът на принц Алберт и принцеса Шарлийн е под въпрос. Въпреки спекулациите, че обич посред им не е останала и всичко е само договорка, двамата се появиха още веднъж дружно на поредното спортно събитие - благотворителен футболен мач. А в това време станаха ясни забавни детайлности за финансовото положение на принца на Монако.
 Принцеса Шарлийн и принц Алберт дружно с децата на националния празник на Монако
Принцеса Шарлийн в цялостния й искра

Ето какъв е мотивът

Княжеството постоянно е било знак на лукса и някак не можем да си представим, че Алберт, който е отпред на неговата монархия, може да изпитва някакви финансови усложнения. Но разкритията на някогашен счетоводител, работил над 20 години за кралското семейство, преди да бъде освободен предходната година, дават сведения за много съществени разноски. 

Данните доближиха до два френски вестника и от тях разбираме, че принц Алберт е имал обособена сметка, която е захранвал със средства за своя противозаконен наследник Александър Грималди и неговата майка Никол Косте. А в това време е осигурявал много висок стандарт на живот на брачната половинка си принцеса Шарлийн, привикнала да харчи големи суми.
 Снимка 635710

По думите на счетоводителя Клод Палермо, принцесата на Монако е имала годишен бюджет от към милион и половина евро за лични разходи, който постоянно е надвишавала. Сред нейните безконтролни разноски са над двата милиона евро, които е похарчила за ремонт на ваканционната им къща в Корсика и преустрояване на личния си офис.

Неведнъж се е случвало и от сметките на принц Алберт към тези на брачната половинка му да се правят еднократни преводи от по десетки или стотици хиляди евро, без да се дават пояснения защо тъкмо да нужни тези пари. 
 Снимка 631002

Освен това, принцът на Монако оказва помощ финансово и на другото си дете преди брака с принцеса Шарлийн. Джасмин Грейс Грималди получава към 100 хиляди $ на всяко тримесечие, макар че не е част от кралското семейство. Никол Косте пък, майката на, преди години съумява да го убеди да финансира нейния фешън бизнес. И по този начин за нея и сина им също отиват обилни суми годишно - близо милион, написа Daily Mail.

Сред разкритията на някогашния кралски счетоводител е и това, че принцеса Шарлийн постоянно е наемала за личен състав незаконни емигранти, на които е плащала огромни суми - както за чистачки и икономки, по този начин и за детегледачки на близнаците й. Освен това счетоводителят Клод Палермо си е позволил да наложи възбрана за наемане на нови чиновници, тъй като те са станали прекомерно доста, с което и разноските по тях не стопират да порастват.
 Александър Грималди, синът на принц Алберт, с нови самопризнания за връзките си с кралското семейство на Монако
Колко непосредствен е най-големият наследник на принц Алберт със фамилията си

Лични самопризнания

Тези самопризнания от един от най-доверените до неотдавна хора на принц Алберт идват няколко месеца след отстраняването му от работа с довода, че си е позволявал да присвоява пари и злоупотребява със служебното си състояние. Обвинения, които Клод Палермо изрично отхвърля.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР