От месец септември тази година всички издания на БГкнига вече

...
От месец септември тази година всички издания на БГкнига вече
Коментари Харесай

Издателство "БГкнига" се преименува на "Ракета"

От месец септември тази година всички издания на " БГкнига " към този момент ще излизат под логото на издателство " Ракета ", оповестиха от неговия екип.

От там изясняват, че повода е да разграничат по-лесно дейностите си. Макар за девет години от основаването си името " БГкнига " да е съумяло да се наложи като разпознаваема марка, основателите му са решили да го запазят за своята дистрибуторска и посредническа активност, а в издателското си портфолио да употребяват името " Ракета ".

От " Ракета " показват, че ще продължат да издават поредици и създатели, каквито и до момента са подкрепяли.

 Корицата на
© Издателство "Ракета "

Корицата на " Приключенията на Лиско в гората

Сред заглавията, които се чакат през септември под шапката на новото издателство, попада романът за деца и възрастни " Приключенията на Лиско в гората " от Адриан Чичев с илюстрациите на Мира Мирославова, която към този момент работи и по другите издания на " БГкнига " като " НЯВГАБЪДЕ " и " Включи нощта " от Рей Бредбъри.

Основателят на сдружението " Нулев боклук - България " Блажка Димитрова готви за " Ракета " и наръчника " Живот с нулев боклук ". Етнологът Нели Овнарска пък работи по илюстровано издание за българските обичаи и традиции.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Книги (114)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР