От месец май тази година Ивелин Кирчев е новият ръководител

...
От месец май тази година Ивелин Кирчев е новият ръководител
Коментари Харесай

Българин на ръководен пост в Байер за Румъния, България и Молдова

От месец май тази година Ивелин Кирчев е новият началник " Право, патенти и правомерност " на немската компания Bayer за Групата страни Румъния, България и Молдова. На новата позиция той ще дава отговор за всички правни действия в трите страни, в това число координацията на дейностите на организацията свързани със законосъобраност и патенти.

Ивелин Кирчев се причислява към Байер през 2013 година и през последните пет години сполучливо управлява и развива " Право и правомерност " в Байер България, като сътрудничи на всички бизнес посоки в компанията. През 2016 година той става член на Глобалната група на Байер, практикуваща в областта на Антитръст, а през 2017 година е определен да взе участие в Глобалния екип на Байер за отбрана на персоналните данни, който създава политики за отбрана на персоналните данни в Леверкузен.

Преди Байер България, Ивелин Кирчев работи в Колиърс Интернешънъл с интензивности в Югоизточна Европа, където взе участие и в планове по сливания и придобивания. Той има магистърска степен по право и магистърска степен по интернационалните връзки от Софийския университет " Св. Климент Охридски ", както и редица квалификационни степени от интернационалните организации в областта на правото.

Bayer е интернационална компания с опит в областите на науките за живота - опазване на здравето и земеделие. Продуктите и услугите на Байер имат за цел да носят изгода на хората и да подобрят качеството им на живот. През финансовата 2017 година в Групата работят към 99 800 чиновници, а компанията осъществя продажби в размер на 35 милиарда евро, а разноските за изследователска активност и развиване са 4.5 милиарда евро.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР