От медиите разбрах кои са арестуваните вчера служители на Васил

...
От медиите разбрах кои са арестуваните вчера служители на Васил
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Божков го е страх, че Славчо Марков, ако се разприказва, ще го натоварят на военен самолет и ще го доставят още довечера на летище София.

От медиите разбрах кои са задържаните през вчерашния ден чиновници на Васил Крумов Божков. Верен на стила си, не мога да не направя къс коментар, изключително откакто забелязах нараснало произвеждане на постове във фалшив страницата на Чери Баба.

Това написа на персоналната си страница във Facebook притежателят на EFbet Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в във връзка вчерашните арести на трима доближени до избягалия в Дубай и собственик на 18 обвинявания Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Ето какво още показа Найденов:

Цветомир Найденов: На Божков всичко му е менте

"Защо Черепа се разписа през вчерашния ден толкоз доста след тези арести?! Странно нали? Той за ареста на жена си не е писал нищо...

Чери го е боязън.... боязън го е, че Славчо Марков, в случай че се разприказва, Чери ще го натоварят на боен аероплан и ще го доставят още тази вечер на летище София.

И обосновано мога да предположа, че Черепа ще се разпише по фейсбук още повече, в случай че има арести за Тумпи, Булинса и Тениса.

Иван Гешев в Туитър след арестите на доближени на Божков: Чистим България!

Един да пропее от ОПГ Череп.... ще има материали за 20 присъди против Чери Баба, всяка от по 20 години.

П.С. А по улични клюки: към този момент има артисти в Консерваторията на Черковна ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР