От медиите научихме шокиращата новина, че бившият член на Български

...
От медиите научихме шокиращата новина, че бившият член на Български
Коментари Харесай

БНС: Емил Крумов от години не е активен наш член

От медиите научихме шокиращата вест, че някогашният член на Български Национален Съюз Емил Крумов се е самоубил в постройката на ДАНС.

Това пишат до медиите от БНС след самоубийството на 59-годишния мъж.

За няколко години Емил е член на Организацията, само че преди към 8 години се отдръпва от активността ѝ, въпреки на хартия да остана член. За своето отдръпване той не декларира ясна причина, само че след гибелта на майка му, очевидно стартира да се затваря в себе си и да се изолира от околния свят, описват съидейниците му.

Те не желаят да се спекулира с аргументите, довели до самоубийството му.

Припомняме, че към този момент се появиха информации, че Крумов отвлича аероплан през 1981 година и е разследван поради идния " Луковмарш ".

Не сме сигурни за какво се е наложило Емил да бъде привикан на разпит, въпреки от години да не е деен като член на БНС. Как той го е приел и какво връзка е водил със чиновници на ДАНС, той не е споделял с нас. Призоваваме всички виновни институции да извършат обширно следствие, което да откри аргументите и претекстовете, довели до тази покруса. Резултатите би трябвало да са обществено известни, с цел да бъдат избегнати всички спекулации и подозрения, които неизбежно се пораждат при такова стичане на събитията.

Ще следим с внимание развиването на следствието.

Ние не одобряваме самоубийството нито като излаз от сложна житейска обстановка, още по-малко като израз на политическа позиция. Надяваме се този драматичен случай да не бъде употребен недобросъвестно от проверяващите органи, извършващи прокурорската инспекция против Български Национален Съюз, пишат още от БНС. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР