От медиите научих, че съм участвал в някакво сбиване. Това

...
От медиите научих, че съм участвал в някакво сбиване. Това
Коментари Харесай

Изгоненият от БСП депутат: Никого не съм удрял, бях на 5-6 км от побоя

От медиите научих, че съм взел участие в някакво сборичкване. Това не е истина, тъй като по време на случая аз съм бил на 5-6 км от мястото. Това съобщи в ефира на bTV националният представител от Българска социалистическа партия Иван Д. Иванов, който през вчерашния ден сред него и ръководителя на регионалния съвет на Българска социалистическа партия в Долни Чифлик Валентин Вълчев.

" Доколкото разбрах, всичко е станало пред регионалния съвет на Българска социалистическа партия в Долни Чифлик, а по това време аз бях в центъра на град Варна. Да, бях преди този момент в Долни Чифлик, само че не останах, защото по свои аргументи взех решение да си тръгна'', показа още Иванов.

" Валентин Вълчев няма по какъв начин да не го познавам, само че държа да кажа, че не съм го виждал от три месеца, от Конгреса на Българска социалистическа партия в София. Той си е ръководител на Долни Чифлик, а аз съм депутат, няма никаква омраза сред нас. Категорично не съм го удрял ", изясни още депутатът и добави, че полицията към момента не е разговаряла с него.

" Навлизаме в дълбоките води на вътрешнопартийните борби по места. Това е тригодишна битка за превъзходство, а задачата е да бъда отстранен ", твърди Иванов и разгласи, че чака да бъде изключен и от парламентарната група на Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР