От май месец тази година Google изостави практиката да оповестява

...
От май месец тази година Google изостави практиката да оповестява
Коментари Харесай

PornHub, Google, Android и колко хора ползват новите версии на операционната система

От май месец тази година Гугъл изостави практиката да оповестява на страниците си каква версия Android употребяват потребителите на операционната система.

През октомври Apple заяви, че в границите на единствено един месец след стартирането на iOS 13 цели 50% от съвместимите с новата система устройства към този момент работят с нея.

Това е достижение, което обичайно не е по силите на Гугъл, най-много поради модела на бизнес, който компанията упражнява с сътрудниците си.

Докато Гугъл мълчи за това какви версии Android употребяват потребителите, хората от PornHub не се свенят да осведомят аудиторията си за сходни статистики.

Вчера уеб сайтът за възрастни разгласява графика, която демонстрира от какви версии Android са отваряни страниците с порно през 2019 година, а статистиките надалеч не са забележителни.

Оказва се, че 48% от трафика са пристигнали от устройства с Android Pie, излязъл предходната година.

23% са пристигнали от Android Oreo (излязъл 2017 г.), а 12% от прегледите на PornHub са от устройства с Android Nougat (от 2016 г.).

Едва 2% от трафика идва от мобилни устройства, работещи с тазгодишния Android 10, който излезе горе долу по същото време, когато се появи и iOS 13.

Едва ли можем да вземем статистиките на PornHub като изцяло достоверни за действителните индикатори на Гугъл, само че и надали те са толкоз надалеч от истината.

PornHub въпреки всичко е в топ 50 на най-посещаваните уеб сайтове и данните на уеб страницата би трябвало да са задоволително акуратни, с цел да ни дадат най-малко бегла визия за скоростта, с която почитателите на Android получават достъп до новите версии на системата. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР