От май 1940 г. до юни 1944 г. нацистите владеят

...
От май 1940 г. до юни 1944 г. нацистите владеят
Коментари Харесай

Тайната война по Viasat History

От май 1940 година до юни 1944 година нацистите владеят Европа. Докато Червената войска ангажира Третия райх на изток, Англия и Съюзниците се забавят с откриването на западния фронт. Чърчил се пробва да укроти гнева на Сталин, като започва масирани бомбардировки над Германия.



Съюзниците организират и друга смъртоносна наземна война. Тя е загадка и включва неизброими жестове на кураж, жестокост, двойни игри и изменничество. Никой сътрудник на континента не е наясно на кого може да се довери. Някои стават двойни сътрудници, вярвайки, че това е най-хубавият метод да останат живи, до момента в който други се пробват да надхитрят и двата лагера поради тръпката. В наши дни достъпът до нови материали значи, че тези истории могат да бъдат разказани с цялостни детайлности.

Още за тайната война споделя Viasat History в 13 епизода - в делничните дни, в 21:00, от 11 март.

Viasat History съживява историята с увличащи документални излъчвания, един пресен и съвременен взор към историята. Каналът води феновете на странствуване през времето с интелектуални и задълбочени стратегии, които по едно и също време развличат и предизвикат мозъците им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива секрети от предишното и изяснява по какъв начин то ни дефинира през днешния ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР