От март на ГКПП „Маказа-Нимфея“ ще заработи закрит пункт за

...
От март на ГКПП „Маказа-Нимфея“ ще заработи закрит пункт за
Коментари Харесай

Въвеждат важна промяна на "Маказа"! Край на алъш-вериша през границата

От март на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа-Нимфея “ ще проработи закрит пункт за непрекъснат полицейски, митнически и данъчен надзор. Той ще бъде непрекъснато настоящ, без значение от метеорологичните условия, с цел да бъде спрян противозаконният импорт на евтини артикули от България в Гърция, оповестява 24rodopi.com.

Това е съобщил Танасис Цалакис, основен секретар по търговията и отбраната на потребителите и производителите, по време на работната среща, чийто хазаин в Комотини бе Панайотис Стамбулидис, заместител шеф на област Родопи.

Пунктът с непрекъснат работен режим се построява по гледище на Търговската палата и браншовите организации в Северна Гърция. Финансирането е от гръцката страна и общините Комотини и Мароня.

Относно настояването за въвеждане и на винетни такси в сектора „ Маказа “ – Комотини, положителната вест за пътуващите за Гърция е, че това няма да се случи. Технически и юридически е възпрепятствано построяването на пункт за тол такси, показва Стамбулидис.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР