От Марица (Пловдив) публикуваха снимки на съдийската бригада на мача

...
От Марица (Пловдив) публикуваха снимки на съдийската бригада на мача
Коментари Харесай

Марица извади снимки - съдийската бригада на маса с хора от Гигант

От Марица (Пловдив) разгласиха фотоси на съдийската бригада на мача на " пиратите " с Гигант (Съединение). Както е известно, пред Sportal.bg от пловдивския клуб показаха възмущението си от реферите след срещата с Гигант. Както написаха от Марица във " Facebook ":

" Съдиите от мача с “Гигант” на една маса с хора от клуба! В удостоверение на думите на президента на “Марица” Христо Христов от изявлението му за Sportal.bg през днешния ден публикуваме фотоси, правени вечерта след мача сред “Гигант” (Съединение) и “Марица”. На нея се виждат основният арбитър от мача Адриан Сюрджиев (вдясно, със зелената яка), двамата му помощници Румен Иванов и Николай Бинев (двамата вдясно от Сюрджиев), четвъртият арбитър Деян Вълев (вляво с брадата), човек от управлението на “Гигант” (в дъното на фрагмента с екип на клуба) и администрат. шеф на “Гигант” Николай Алексиев, по-известен във футболните среди като Кольо - Плъха (в гръб). На фотографията има и още един човек, който не може да се дефинира кой е. Приятелската компания се намира на маса в локално заведение и както се вижда са в положително въодушевление. Всичко това удостоверява изказванието за близостта сред управата на “Гигант” и съдийската бригада. Коментарите оставяме на вас. Снимката бе изпратена от хора от Съединение, на които им е направило усещане състава на въпросната компания в заведението и държанието им един към различен. Доста показателно е, че случилото се е учудило даже локални хора.
Напомняме, че “Гигант” е общински клуб и се устоя с пари от локалната община или другояче казано с пари на жителите. Дали се изразходват по предопределение - за насърчаване на спортна активност или за печелене на срещи по неспортен път? Това е проблем на локалната община, клуба, неговите ръководители и несъмнено на почитателите на футбола в Съединение, които са привикнали да се радват на сходни победи.

По време на срещата сред двата тима, предвид на протичащото се, е било премисляно тимът на “Марица” да бъде изваден от терена и мачът да не продължи, само че след консултация е взето решение отборът да доиграе срещата, с цел да не бъдат налагани тежки наказания на клуба.

“Марица” не е общински клуб и издръжката е напълно за сметка на президента Христо Христов. Отборът играе почтен футбол, развива млади фрагменти и ги внедрява в мъжкия футбол. Единственото, на което всички в клуба държат е почтена игра и от останалите клубове. Така, както би трябвало да бъде! Останалото не е спорт! Това е повода да желаеме истината да излезе на яве. И ще се борим за това по същия метод, както и на футболния терен - до край! Инетресно е по кое време БФС ще вземе някакво отношение по проблема и желае ли въобще да работи в интерес на честната игра... ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР