От Манчестър Сити проявяват интерес към нападателя на Интер -

...
От Манчестър Сити проявяват интерес към нападателя на Интер -
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес може изненадващо да поеме към Етихад

От Манчестър Сити демонстрират интерес към нападателя на Интер - Лаутаро Мартинес, който е основната трансферна цел на Барселона, оповестява " Скай Спортс ".

Според информацията аржентинецът отхвърля да преподпише с сегашния си клуб, а на " Етихад " го възприемат като евентуален дълготраен правоприемник на сънародника му Серхио Агуеро.

От медията допълват, че " жителите " са в по-добра позиция от каталунците да платят откупната уговорка на нападателя в размер на 111 млн. евро, която обаче към този момент изтече за това лято.

Междувременно, загатват се и други две цели на Сити, които обаче са в предпазен проект. Това са Калиду Кулибали от Наполи и Дейвид Алаба от Байерн (Мюнхен). Все още няма значително развиване в договарянията за сенегалеца, който би коствал 70 млн. евро, до момента в който терзанията за австрийския национал са, че той би предпочел трансфер в Испания.

В клуба също по този начин се надяват да удължат контракта на мениджъра Джосеп Гуардиола, който изтича в края на идващия сезон.
 Манчестър Сити трепери в края против Борнемут
Манчестър Сити трепери в края против Борнемут

" Гражданите " за малко не пропиляха два гола аванс
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР