От лидера във Втора лига Пирин дариха фланелка с подписи

...
От лидера във Втора лига Пирин дариха фланелка с подписи
Коментари Харесай

Пирин дари фланелка за търг в подкрепа на млад мъж

От водача във Втора лига Пирин подариха фланелка с подписи на всички футболисти в поддръжка на 32-годишния Васко Стоев, който се бори с подло заболяване.

" Заедно за Васко!!! Фланелката с подписите на всички футболисти на Пирин, която донесе шанс през вчерашния ден в Радомир, с цел да се изкачи нашият тим преди всичко в класирането се подарява на търг в интерес на Васко, дано съберем нужната сума и помогнем на едно ужасно момче да се пребори с заболяването!!!

Търгът стартира от 300лв, които давам аз като първична сума за фланелката. Който не може да даде повече дано подари и по-малка сума, с цел да се преборим всички дружно за Васко!!! Васко Стоев е на 32 години от гр. Етрополе.

Той е едно прелестно, младо и надарено момче с доста фантазии. Музикант и танцьор, радвал безчет хора в цяла България със своята музика и танци.

Но в този момент е подложен пред голямо тестване за повторно в живота си! През 2018 год. Васко претърпява тежка интервенция в „ Медицински комплекс ДОВЕРИЕ “ като отстраняват стомаха и слезката му. Хистологичните му резултати демонстрират, че е с тежката диагноза Лимфом на Бъркит.

Васко отпътува на лекуване в болница „ Анадолу “ в Турция, където следват 8 химиотерапии в продължение на 6 месеца на стойност 250 000 лева Резултатът по-късно е сполучлив и Васко оздравява. Това удостоверяват и извършените по-късно профилактични прегледи. На 23.11.2020 година, на следващия обзор и след прекаран Covid - 19, лекарите откриват, че Васко страда от остра миелоидна левкемия (АML). Според експертите след химиотерапията на лимфомата на Бъркит е допустимо при 0.18 % от случаите да възникне това заболяване. За страдание Васко е от тези 0.18 %. За да пребори подлата болест, Васко ще би трябвало да премине скъпоструващо лекуване с химиотерапия и трансплантация на стволови кафези в Турция, ЗА КОЕТО СПЕШНО ЩЕ СА НЕОБХОДИМИ ПОВЕЧЕ ОТ 200 000 ЛВ. Може да извършите Дарение по следната сметка: ЦКБ АД Клон – Етрополе IBAN: BG04 CECB 9790 40B2 2417 01 BIC: CECBBGSF Васил Стоев Василев Основание: Дарение за лекуване За да живее Васко, ще има потребност от нас и нашата помощ! Нека в навечерието на Коледните празници отворим сърцата си за повече добрина и състрадание! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР