От Левски внесоха яснота около предстоящото на 6 април (четвъртък)

...
От Левски внесоха яснота около предстоящото на 6 април (четвъртък)
Коментари Харесай

Левски с важни разяснения за предстоящото Общо събрание

От Левски внесоха изясненост към идното на 6 април (четвъртък) Общо заседание на акционерите в клуба. То ще се организира в бранш " А " на стадион " Георги Аспарухов " и стартира в 11:00 часа.

Ето какво написаха от управлението на " сините ":

Уважаеми Акционери, 

Във връзка с осъществяване на Общо заседание на акционерите (ОСA) от „ Професионален футболен клуб Левски “ АД, което ще се организира на 6 април 2023 година от 11:00 часа в бранш „ А “ на стадион „ Георги Аспарухов “ с адрес: гр. София, ул. „ Тодорини кукли ” № 47, Ви уведомяваме за следното: 

С оглед на упования интерес регистрацията на акционерите за присъединяване в Общото заседание ще стартира с 30 минути по-рано - в 9:30 часа. В бранш „ А “ на стадион „ Георги Аспарухов “ ще се влиза през вход „ VIP “, като регистрацията ще се реализира на бранш „ А “. 

Всички акционери – физически лица, които имат предпочитание да вземат присъединяване в ОСA, следва да носят документ за идентичност, с който да се легитимират при регистрация, дружно с копие или оригинал на своите акции или краткотрайни удостоверения. 

Акционерите – юридически лица, които имат предпочитание да вземат присъединяване в ОСA, се съставляват от вписаното им представляващо лице. В случай че представляващото ги физическо лице е възпрепятствано, следва да ги съставлява друго дееспособно физическо лице с категорично пълномощие. Ако сдружението се съставлява само дружно от повече лица, представляващите следва да упълномощят едно физическо лице да упражни правата им на общото заседание. При регистрацията за присъединяване в ОСА, следва да се показват: 
- документ за самоличност; 
- копие или оригинал на притежаваните акции или краткотрайни удостоверения; 

- За юридическите лица акционери: документ, удостоверяващ настоящото положение на сдружението към датата на осъществяване на ОСА: уверение за настоящо положение или разпечатка от партидата на сдружението в Търговския указател и указател на юридическите лица с нестопанска цел /ТРРЮЛНЦ/. 

В случай че сте акционер и нямате опция да присъствате персонално на ОСA, можете да упълномощите друго дееспособно физическо лице да Ви съставлява в ОСA. Образец на пълномощие за акционери, притежаващи елементарни поименни акции с право на глас, можете да изтеглите от TУК:
 " Левски на левскарите " към този момент е акционер в " синия " клуб и ще взе участие на Общото заседание
Обръщаме внимание на лицата, които ще вземат присъединяване в ОСА посредством пълномощие от акционер: в гласуването по точката, предвиждаща нарастване на капитала на Дружеството, ще имат право да вземат участие единствено тези пълномощници, които са упълномощени с нотариално заверени пълномощни, като за останалите точки от дневния ред не е належащо нотариална легализация на подписа на пълномощното.

Наследниците на умряли акционери следва да се легитимират при регистрацията с „ Удостоверение за наследници “ и документ за идентичност, като при положение, че са повече от един, следва да се съставляват в ОСA от едно упълномощено лице.

Представителството на малолетни акционери се реализира от техните родител/и или аставник. В случай че същите имат предпочитание да вземат присъединяване в ОСA, следва да показват „ Удостоверение за раждане “ на малолетния акционер и документ за идентичност на представляващия го.

Непълнолетни акционери следва да се съпровождат от един родител или аставник. Непълнолетният акционер следва да показа „ Удостоверение за раждане “ и документ за идентичност, а съпътстващият го родител или аставник – документ за идентичност ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР