От Левски стартират в сряда в 12:00 часа продажбата на

...
От Левски стартират в сряда в 12:00 часа продажбата на
Коментари Харесай

Левскарите ще плащат между 7 и 15 лева, за да гледат трупата на Митов

От Левски започват в сряда в 12:00 часа продажбата на билети за идния домашен мач от трети кръг на Първа лига против Витоша Бистрица на стадион " Виваком-Арена Георги Аспарухов ". Двубоят е в неделя от 21:00 часа.

Желаещите могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro Пропуските за мача ще са налични също в магазина на Левски на Сектор " А " на стадион " Виваком-Арена Георги Аспарухов " и магазина на НКП на Левски на бул. " Тодор Александров " 23.

Обръщаме внимание на последователите, че заради наказване след баража за Лига Европа против Верея ще бъдат затворени блокове 3 и 5 на Сектор " А ".

Притежателите на сезонни билети за тези блокове ще имат опция да вземат безвъзмезден пропуск за друго място в Сектор " А " по желание.

За задачата искащите би трябвало да посетят клубния магазин и след показване на своята карта ще им бъде възложен билет за идното домакинство.

Цени на пропуските за срещата с Витоша Бистрица:

Сектор Б - 7 лева Сектор В - 10 лева Сектор А - 15 лева (Блок 6), 18 лева (Блок 4), 20 лева (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 70 лева (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР