От Левски ще пуснат в продажба по-малко от 1000 билета

...
От Левски ще пуснат в продажба по-малко от 1000 билета
Коментари Харесай

"Левски" пуска в продажба по-малко от 1000 билета за дербито с ЦСКА

От " Левски " ще пуснат в продажба по-малко от 1000 билета за бранш " Б " за дербито с ЦСКА в неделя, научи bTV. За бранш " А " няма да се продават пропуски, а там ще бъдат настанени последователите с абонаментни карти.

" Сините " ще дават и 2000 билета на ЦСКА, които сами би трябвало да провеждат продажбата им. Цените са 10 и 15 лв..

От през днешния ден билети ще се продават в интернет, а на следващия ден и в неделя в магазина на стадион " Георги Аспарухов ".

Феновете ще се завърнат по стадионите публично от на следващия ден, откакто по-рано през днешния ден здравните влати оповестиха ново разхлабването на ограниченията против пандемията.

На трибуните ще се позволяват фенове, които заемат 30% от потенциала на стадиона или до 1000 индивида на бранш. Всички последователи ще би трябвало да съблюдават обществена отдалеченост от 1,5 м между тях и да носят маски. Мярката важи единствено за събития, които се организират навън.

Снимка: Lap.bg

В края на октомври 2020 година държавното управление стегна противоепидемичните ограничения и забрани на почитатели да участват по трибуните на спортни събития. До момента тази мярка не беше преразглеждана.

Всякакви спортни действия в страната бяха прекратени от март до юни 2020 година Част от федерациите избраха да прекратят шампионатите. Футболът се завърна у нас с доиграване в Първа и Втора лига, като беше разрешено на почитателите да участват на трибуните при строги ограничавания - напълнен потенциал до 30% (или до 1000 индивида на сектор), носене на маски и обществена отдалеченост. Видимо част от тези рестрикции не се съблюдаваха.

Снимка: Lap.bg

Новите шампионати стартираха при същите правила, които останаха в действие до 29 октомври, когато още веднъж беше въведена възбрана за посещаване на спортни събития.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР