От Левски съобщиха на официалния си сайт, че вече са

...
От Левски съобщиха на официалния си сайт, че вече са
Коментари Харесай

Плащаме между 7 и 70 лева да гледаме Валери Божинов на Герена

 Треньорът на Левски разкри задачите
От Левски оповестиха на формалния си уебсайт, че към този момент са пуснали в предварителна продажба билетите за мача от Първа лига с Ботев Враца, който е в неделя.

Пропуските могат да бъдат открити всеки ден от 10:00 до 19:14 часа във фенмагазина на Сектор А на стадион " Георги Аспарухов ".

В деня на самата среща още веднъж ще бъдат продавани входните талони на касите пред бранш А и на тези на улица " Тодорини кукли " 47 от 12:00 часа до края на първото полувреме на мача.



Ето известието на " сините ":

В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 12:00 до края на първото полувреме.

Всички искащи да следят дуела, би трябвало да носят своята персонална карта със себе си. В противоположен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В мощ остава акцията на ПФК Левски, целяща да притегли от ден на ден фамилии и деца на стадиона. Срещу Ботев (Враца) още веднъж ще бъде отворен блок 3 в Сектор А - редове от 1 до 22 включително /места от 16 до 30 вкл./, в който против билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 година Двама възрастни с до две деца до 14 година пък ще влизат на тези места против 15 лева За децата се издават билети с нулева стойност. Пропуските са с закрепен вход 3 на бранш А.

Цената за ВИП Семейния бранш " Vivacom " е 40 лв., като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни съпровождат до две деца до 14 година, то цената е 60 лв.. В бранша за дребните почитатели са планувани редица занимания, като джаги, плейстейшън 4, безвъзмездни пуканки, среща с талисмана " Лъвски " и едни от най-хубавите места на стадиона. Към фамилния бранш " Vivacom " се влиза през ВИП входа на Сектор А.

За облекчение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която би трябвало да бъде попълнена преди влизането в спортното оборудване.

Левски и Ботев (Враца) се изправят един против различен на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов " на 25.11.2018 година (неделя) от 17:30 часа.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор " А " - 10 лева (Блок 3), 15 лева (Блок 5 и 6), 18 лева (Блок 3 и 4), 20 лева (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 70 лева (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор " В " - 10 лева

Сектор " Б " - 7 лева

Сектор " Г " - 7 лева (гости)
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР