От Левски са готови да извадят доста сериозна оферта за

...
От Левски са готови да извадят доста сериозна оферта за
Коментари Харесай

Левски хвърля на масата 750 000 евро за Тодор Неделев

От Левски са подготвени да извадят много сериозна оферта за футболиста на Ботев Пловдив Тодор Неделев. Според последните информации, “сините ” ще предложат два разновидността на " канарчетата ".
 Левски отказал офертата на Фрозиноне за Костов
Първият е 750 000 евро на ръка и Ботев да резервира 10% от идващ трансфер на халфа. Втората алтернатива е непосредствено заплащане на 850 хиляди евро, без повече затруднения, твърди " Тема спорт ".

Има сериозна възможност двата клуба да си свидлив ръцете още през днешния ден и юристите да оформят документите за прекосяването на Неделев в Левски.

" Сините " нямат проблем да извадят въпросната сума, защото получиха по-голямата част от парите от продажбата на Давиде Мариани, който отиде в ОАЕ против 1,4 милиона евро.

Ако не стане някаква изненада в последния миг, Ботев ще направи втора продажба на Неделев, като този път ще получи много по-малко от парите, които взе при първия трансфер на играча в Майнц 05 преди 6 години.

" Канарчетата " тогава получиха 3 милиона евро, които им бяха изплащани в продължение на три години. Те имаха вяра и за още доходи от спомагателни бонуси от изиграни мачове и маркирани голове, само че такива нямаше, защото Неделев не съумя да се наложи в стартовия състав на немския клуб.

Ако прехвърлянето на Неделев въпреки всичко не се реализира, на “Герена ” имат и авариен вид за нов плеймейкър и това е Абделазиз Барада, който за последно е играл в турския Анталияспор.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР