От Левски разкриха, че ще спазят традицията за рождения си

...
От Левски разкриха, че ще спазят традицията за рождения си
Коментари Харесай

Левски спазва традицията за рождения си ден, прави специален жест към малките фенове

От Левски разкриха, че ще спазят традицията за рождения си ден. „ Сините “ ще отбележат 104-ата си годишнина от основаването на клуба на 24 май и както всяка година ще поднесат венци и цветя на могилката пред 22-о учебно заведение в столицата.

В 10.30 часа сутринта ще се организира церемонията, на която ще участват футболисти и треньори от първия отбор, юноши и ветерани.

По-късно вечерта Левски посреща Черно море в бараж за Лига Европа. Срещата е на стадион „ Георги Аспарухов “ от 20.30 часа, а от Герена направиха превъзходен жест към най-малките си почитатели. Информация на клубния уебсайт сочи, че всички дребни левскари ще могат да влизат гратис по случай рождения ден на тима, който съответствува и с деня на българската книжовност.

Ето и цялостния текст на известието:

Скъпи левскари, този четвъртък ще е по-особен за всички, които носят „ синия “ отбор в сърцата си. Клубът ни отбелязва своята 104-ата годишнина, а на 24 май следва и баражът за класиране в Лига Европа против тима на Черно море.

По случай рождения ден на ЛЕВСКИ и денят на българската книжовност, взехме решение да създадем жест към всички дребни левскари и те ще могат да влизат гратис на мача. Инициативата „ с дете на мач “ ще важи за безусловно всички браншове на стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов “, като при закупуване на билет за съответния бранш родителят получава спомагателен билет за дете до 14 годишна възраст.

Припомняме, че за влизане на мач с дете е належащо попълването на декларация. За ваше облекчение прилагаме документът, който би трябвало да бъде запълнен преди влизането в спортното оборудване.

Пропуските за баража с Черно море са към този момент в предварителна продажба. Двата тима се изправят един против различен в четвъртък, 24.05, от 20:30 часа на стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов “.

Желаещите могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на уеб страницата Еventim.bg тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/lebski-cerno-more-sofia-vivacom-arena-georgi-asparuhob-494348/event.html?ca=29

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК ЛЕВСКИ на Сектор „ А “ на стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов “. В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А, както и тези на ул. "Тодорини кукли " 47.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор “Б " -7 лева

Сектор “В " -10 лева

Сектор “А " -10 лева (Блок 3),15 лева (Блок 5 и 6), 18 лева (Блок 3 и 4), 20 лева (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 70 лева (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор “Г”. Цената на талоните е 7 лева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР