От Левски пуснаха в продажба билетите за предстоящата среща със

...
От Левски пуснаха в продажба билетите за предстоящата среща със
Коментари Харесай

Левски пусна в продажба билетите за предстоящото дерби със Славия

От Левски пуснаха в продажба билетите за идната среща със Славия. Двата тима ще се изправят един против различен в дуел от 14-ия кръг на efbet Лига. Мачът е в събота от 17:30 на стадион " Славия ".

Ето какво оповестиха в формалния уебсайт на " сините ":

Уважаеми последователи,

искащите да поддържат обичания тим в дуела против " Славия " от 14-ия кръг на Първа лига на 6 ноември, събота от 17:30 часа на стадион " Славия ", могат да си закупят билети от през днешния ден, 4 ноември от формалния магазин на " ПФК Левски " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " на цена от 10 лв..

В събота, 6 ноември билети ще се продават и на особено обособени каси пред браншове Б и В на стадион " Славия ", които отварят в 15:30 часа.

Съгласно заповед на Министъра на опазването на здравето РД-01-890 от 03.11.2021 година и въвеждането на нови краткотрайни противоепидемични ограничения на територията на Република България, считано от 04.11.2021 година, Ви уведомяваме, че на дуела ще се позволяват последователите ЕДИНСТВЕНО против даване на годен " Зелен документ ", който включва:

Ваксинация или преболедуване на COVID-19, удостоверено с годни документи за имунизация или преболедуване по смисъла на Заповед № РД-01-733 от 27.08.2021 година или

Представяне на негативен резултат от извършено до 72 часа PCR проучване или бърз антигенен тест (до 48 часа преди началото на мача).

С цел оптимално облекчение за последователите на " Левски " и съблюдаване на ограниченията разпоредени от здравните управляващи, в събота, 6 ноември от 10:00 часа, на автогара " Овча Купел " медико-диагностична лаборатория " Мед-Диа " oтваря мобилна лаборатория зa антигенен или PCR тест против SARS - CoV-2. Пунктът ще работи до края на първото полувреме на срещата, а последователите ще бъдат допускани на стадион " Славия " 15 минути след взимане на тестът и регистриран отрицателен резултат от теста.

Привържениците на " Левски " ще влизат на стадион " Славия " през входовете на секторите Б и В, като те ще бъдат отворени в 16:00 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР