От Левски публикуваха подробности около предстоящото на 14-и август Общо

...
От Левски публикуваха подробности около предстоящото на 14-и август Общо
Коментари Харесай

Левски с важно съобщение до своите акционери

От Левски разгласиха детайлности към идното на 14-и август Общо заседание на акционерите.

Представяме ви цялото известие към акционерите та ПФК Левски АД:

Във връзка с идното постоянно годишно Общо заседание на акционерите (ОСA) в " Професионален футболен клуб Левски " АД, което ще се организира на 14 Август 2018 година на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ", бранш " А ", ет. 4 от 10.00 часа, Ви уведомяваме за следното:

 Потушават напрежението в Левски с пари
Потушават напрежението в Левски с пари

Футболистите получават забавената си заплата часове преди реванша с Вадуц

1.Регистрацията на акционерите - делегати за Общото заседание стартира в 09.00 часа.

2.Всички акционери - физически лица, притежаващи елементарни поименни акции с право на глас, които имат предпочитание да вземат присъединяване в ОСA, следва да носят документ за идентичност, с който да се легитимират при регистрация дружно с копие или оригинал на своите акции или краткотрайно уверение.

3.Акционерите - юридически лица, притежаващи елементарни поименни акции с право на глас, които имат предпочитание да вземат присъединяване в ОСA, следва да носят уверение за настоящо положение дружно с документ за идентичност на Представляващото ги лице, при положение, че представляващото ги физическо лице е възпрепятствано, следва да ги съставлява физическо лице с категорично пълномощие.

4.Акционерите, притежаващи привилегировани акции без право на глас, които имат предпочитание да участват на ОСA, следва да носят с изключение на документ за идентичност и акциите или краткотрайните си удостоверения нужни при регистрирането им.

5.В случай, че сте акционер и имате предпочитание, само че нямате опция да присъствате персонално на ОСA, можете да упълномощите друго дееспособно физическо лице да Ви съставлява в ОСA. Образец на пълномощие можете да изтеглите от уеб страницата на Левски.

6.Наследниците на умряли акционери следва да се легитимират при регистрацията с " Удостоверение за наследници ", като при положение, че са повече от един, следва да се съставляват в ОСA от едно упълномощено лице.

7.Представителството на малолетни акционери, притежаващи елементарни поименни акции с право на глас, се реализира от техните родител/и или аставник. В случай, че същите имат предпочитание да вземат присъединяване в ОСA, следва да показват " Удостоверение за раждане " на малолетния акционер и документ за идентичност.

8.При липса на кворум ОСА ще се организира на 4 Септември 2018 година от 10:00 часа, на същото място и при същия дневен ред.

 Венци Стефанов не стопира да се подиграва с Левски
Чичо Венци не стопира да се подиграва с Левски

" Във Вадуц играят трима-четирима сервитьори, двама водопроводчици на четири часа - имат съществени футболисти "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР