От Левски обявиха, че нямат просрочени задължения. Всички дългове се

...
От Левски обявиха, че нямат просрочени задължения. Всички дългове се
Коментари Харесай

В Левски нямат просрочени задължения, Божков спира парите, ако му отнемат лотариите

От Левски оповестиха, че нямат просрочени отговорности. Всички задължения се обслужват в периоди, като клубът е сключил договорка с Национална агенция за приходите и тези пари също се покриват. Шефът на клуба Васил Божков призна, че в случай че страната му отнеме бизнеса с лотариините билети, ще спре парите „ Герена “. А проектите са точно одържавяване на този бизнес, който се оказа извънредно рентабилен.

„ Дали ще помогне това нещо за здравето на нацията този закон? Валери Симеонов закара вода и в Перник, както знаем. Феновете са тук, попитайте ги дали ще блокират София. Аз беседвам с тях за бъдещето на Левски и единствено за това. Информирал съм ги за следствията, които могат да станат.

Готов съм да остана отпред и виждам смисъл. Сега почитателите ще създадат среща с Красен Кралев и ще дискутират. Надявам се министър председателят да вземе вярно решение. Кой съм аз да приказвам с премиера? “, запита Божков на срещата с последователите. Те се чакат да се срещнат с премиера в петък, само че не е ясно дали в Министерски съвет ще може да се получи някакво решение.
Изпълнителният шеф на " Национална лотария " Димитър Ганев показа на срещата с почитателите, че в Левски са влезнали 19 милиона от спонсорства и дарения, а още 5 милиона са заложени като дълготрайна инвестиция най-малко до 2023 година

Тогава ще се вземе решение дали това ще се вкара в капитала, или ще се опростят, като е по-вероятно да се опростят.

„ Левски е погасил остарели отговорности в размер на над 7 милиона лв. за 11 последните месеца. Към момента имаме съглашение с Национална агенция за приходите за разсрочване и съблюдаваме всичко. Нямаме просрочени отговорности и сме изцяло платежоспособни. Не се тормозим от кредиторите си. Към този миг имаме погасени отговорности в размер на 7 милиона и 348 хиляди лв.. Говорим към данъчни, осигуровки, мениджъри, футболисти. В този миг всичко по тези неща е платено. Сега Левски има съглашение с Национална агенция за приходите по разсрочване, към която организация се съблюдава всичко. Сега нямаме просрочени обвързване и Левски е безусловно кредитоспособен към своите кредитори. Мога да ви кажа, че непрестанно се получават писма от мениджъри, някогашни футболисти, а нашият юридически екип работи за това.

Сега тимът е в Сандански, след това отпътува за Турция. Финансирането е направено и са вкарани този месец малко повече от два милиона лв., с цел да може Левски да има боеспособен екип, който да нападна купа и купа.
Имаме документи, а VIVACOM е отправил искания за връщане на пари към тях. Те водят дело към Левски, а по-късно ще ги дам документите на почитателите. Заедно с лихвите VIVACOM са над 3 милиона. Главболгарстрой също мисля, че са толкоз ", сподели Ганев.
" Само да уточним за Главболгарстрой, че съгласно нас Левски не дължи тези пари и ще се съдим”, сподели шефът по документи на Левски Георги Попов.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР