От Левски не направиха коментар на новината, че гласеният за

...
От Левски не направиха коментар на новината, че гласеният за
Коментари Харесай

Мълчание на Герена относно Павел Колев

 Спекулират с бъдещето на Павел Колев в Левски
От Левски не направиха коментар на новината, че гласеният за изпълнителен шеф Павел Колев може да не дебаркира на " Герена ".

Според " Тема Спорт " актуалният началник в БФС не е удовлетворен от пълномощията, които счита да му гласоподава босът на " сините " Спас Русев. Затова и най-вероятно ще отклони предлагането, въппреки че притежателят още през ноември анонсира назначението.

" Договорът на Павел Колев влиза в действие от 1 януари 2019 година. Той е резултат на договаряния, които водих с него няколко месеца. Впечатлен съм от персоналните му качества, отличното му футболно обучение и работата му в Българския футболен съюз.

Това ме накара да му гласоподавам доверие и чакам от него да направи цялостна промяна в клуба и детско-юношеската школа ", сподели Русев на 21 ноември.

Явно обаче притежателят не желае да развърже ръцете на Колев, с цел да има същинска промяна. Все още има вяра двете страни да проведат нова среща, на която да се схванат дефинитивно.

Ако Павел Колев размишления и реши да стартира с Левски, ще започва с уволнения още в първия си ден. На този стадий обаче той е по-близо до това да остане на работа в БФС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР