От “Левски на Левскарите излязоха с апел към футболисти, треньори

...
От “Левски на Левскарите излязоха с апел към футболисти, треньори
Коментари Харесай

От “Левски на Левскарите”: Отборът и треньорите не носят вина за срамното ръководство

От “Левски на Левскарите ” излязоха с зов към футболисти, треньори и последователи на “сините ”.

Ето какво разгласиха на страницата си във “Фейсбук ” от сдружението:

„ Скъпи левскари,

В четвъртък " Левски " се изправя пред следващото си предизвикателство в европейските шампионати и всички се надяваме на безапелационна победа. Нека момчетата на терена дадат всичко от себе си, да носят с горделивост екипа със свещеното “Л ” на сърцето и да ни зарадват с мъжка игра и добър резултат.

Отборът и треньорите не носят виновност за срамното управление на клуба, за плутокрацията*, която царува в него и за меко казано противоречивите персони, олицетворяващи се със светинята ни.

Надяваме се на реванша на " Герена " последователите да се държим сплотени и да поддържаме играчите до дъно. Призоваваме всички да съблюдават възбраните на УЕФА, колкото и да ги считаме за несправедливи, тъй като тежките санкции вредят на всички и наливат вода в мелницата на душманите на Левски - тези от вътрешната страна и тези извън.

Нека шансът и футболният Господ да са с нас.

Само Левски!

*Плутокрация (от гръцките благосъстояние и управление) е форма на ръководство, при която решенията се основават не на мнението на народа, а се вземат от авторитетен кръг на висшето общество, формиран от богати хора. Плутокрацията е частен случай на олигархията. “


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР