От Левицата! са готови в голяма степен с кандидати за

...
От Левицата! са готови в голяма степен с кандидати за
Коментари Харесай

Левицата! е готова за старта на кметските избори

От " Левицата! " са подготвени в огромна степен с претенденти за кметове на общини, на обитаеми места и с листи за общински съветници в пет области от Централна Северна България – Плевен, Ловеч, Русе, Велико Търново и Габрово. Това споделиха водачите на обединението – Мая Манолова, Татяна Дончева, Румен Петков и Костадин Паскалев, предава Българска телеграфна агенция. 

Неприемливи са за нас обединения с ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, " Продължаваме Промяната - Демократична България ", които съставляват ръководещото болшинство в страната ни. Няма възбрана за реализиране на обединения, само че считаме, че можем да бъдем поредни, тъй че да реализираме ползите на българските жители по един кардинален и пореден метод, разяснява Костадин Паскалев. Той посочи, че тук-там " Левицата! " ще има свои независими претенденти за кметове, вероятни са участия в локални обединения, както и поддръжка за претенденти, издигнати от инициативни комитети.

За нас най-важното е след изборите да имаме необятно посланичество в локалната власт, добави той. 

Румен Петков уточни целите на " Левицата! " за петте области от Централна Северна България. Сред тях са енергетиката с акцент върху гарантиране бъдещето на нуклеарната енергетика на страната, създаване на инфраструктура, която да притегли вложители, гарантиране на просветителните звена и институции, на научния капацитет на района, създаване на концепции за туризма. 

Иван Мандински, който бе лидер на листата на " Левицата! " за 15-ти МИР - Плевен на последните парламентарни избори, сподели, че обединението в региона е единна и ще работи за реализиране на най-хубавия резултат на локалния избор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР