От лечебното заведение се обърнаха с призив към гражданите за

...
От лечебното заведение се обърнаха с призив към гражданите за
Коментари Харесай

Събраха достатъчно кръв за момичето, блъснато от автобус, само за 24 часа

От лечебното заведение се обърнаха с апел към жителите за непринудено и безплатно кръводаряване. Посочва се, че " Пирогов " се нуждае всеки ден от кръв и кръвни артикули, с цел да оказва своевременна помощ на пациенти, само че в този миг, повече от всеки различен път, незабавно има нужда от безплатни кръводарители с кръвна група А, резус фактор позитивен.

Вече има и задоволително дарено количество кръв за претърпялото злополука момиче, блъснато от рейс в столичния квартал " Люлин ". Вчера близки на 17-годишната ученичка помолиха за помощ в обществените мрежи. Националния център по трансфузионна хематология ще работи с удължено работно време. От центъра приканиха, в случай че хората нямат време през днешния ден да дойдат да дарят, да го създадат в различен ден.

Днес стана ясно, че лидерът на рейса не знае по какъв начин се е случил случаят с момичето. Той е споделил единствено, че е чул удар в задната част на рейса. Шофьорът незабавно е слязъл и извикал 112 и КАТ, сподели шефът на столичния автотранспорт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР