От лагера на Богдан Дину са поискали служебна загуба за

...
От лагера на Богдан Дину са поискали служебна загуба за
Коментари Харесай

Нов проблем за Кубрат Пулев - искат служебна загуба срещу Дину

От лагера на Богдан Дину са поискали служебна загуба за Кубрат Пулев, тръбят международните медии. Причината е два непозволени удара на нашия боксьор против румънеца по време на мача посред им в Калифорния.
 Ответен удар на Джени Суши към Кубрат Пулев (видео)  Кубрат Пулев нокаутира Богдан Дину в героичен кървясъл трилър (видео)
В началото на седмицата щабът на Дину внесе публична тъжба в Атлетическата комисия. Първоначално се смяташе, че той желае преиграване на мача, само че промоутърът му Грег Коен упорства да се задейства член 4 CCR-368. Той гласи, че в Калифорния имат право да трансформират резултат от дадена среща, в случай че има позволено нарушаване.

Според жалбата, Пулев е вкарал забранен удар против румънеца, до момента в който той е бил на колене, след което последвал още един. Съдията лиши точка от актива на българина и даде 5 минути на Дину да се съвземе. Последваха два нокдауна в интерес на българина, след което той завоюва мача.

Ако на Богдан Дину бъде присъдена служебна победа, Кубрат вече няма да бъде официален кандидат за купата на Антъни Джошуа във версия IBF.

Решението по този въпрос ще стане ясно на 14 май, когато Пулев ще бъде изслушан и по абсурда с репортерката Джени Суши. Към момента лицензът му в Калифорния е краткотрайно замразен, откакто американката заведе дело против него поради целувката след триумфа над Дину.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР