От Кремъл определиха като интригуващо предложението на най-богатия човек в

...
От Кремъл определиха като интригуващо предложението на най-богатия човек в
Коментари Харесай

Илон Мъск отправи много интересно предложение към Владимир Путин

 От Кремъл дефинираха като " завладяващо " предлагането на най-богатия човек в света Илон Мъск да организира диалог с съветския президент Владимир Путин чрез обществената аудио платформа Clubhouse.

Ръководителят на фирмите Тесла (Tesla) и Спейс Екс (SpaceX) насочи такова предложение на Путин в Туитър, показва Българска телеграфна агенция.

" Ще се включите ли в диалог с мен в Клъбхаус ", написа Мъск и тагна в туита си формалния акаунт на британски eзик на Кремъл.

Говорителят на съветската администрация Дмитрий Песков съобщи, че предлагането е " доста забавно ", след което вмъкна някои допълнения.

Преди да отговорим, бихме желали да разберем съответно защо става въпрос, посочи Песков и добави, че самият съветски президент не употребява обществени мрежи, а формалните страници на институциите в тях се поддържат от други хора.

Преди известно време президентът Владимир Путин изясни по време на събитие, че интернетът е разработка на Централно разузнавателно управление на САЩ и като цяло няма доверие в обществените мрежи, напомнят международни организации.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР