От края на миналата година ОЛАФ проверява обществена поръчка за

...
От края на миналата година ОЛАФ проверява обществена поръчка за
Коментари Харесай

ОЛАФ проверява обществена поръчка за 290 джипа, завършена през 2017 г.

От края на предходната година ОЛАФ ревизира социална поръчка за пазаруването на 290 високопроходими автомобила, финализирана през 2017 година по време на служебното държавно управление. Това заяви зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов на ексклузивен брифинг в Министерство на вътрешните работи.

Поръчката е за повече от 20 млн. лева, като джиповете са доставени през предходната година и са разпределени по полицейските ръководства.

Брифингът на Ципов бе, с цел да успокои хората от Малко Търново, Любимец и Елхово, че покрай техните обитаеми места няма да се строят бежански центрове. По силата на съглашение от 23 март 2017 година, подписано от служебния министър на вътрешните работи Пламен Узунов, на територията на Министерство на вътрешните работи би трябвало да се изградят спешни центрове край Любимец, Елхово и Малко Търново, в които ще се снема идентичност на възможните мигранти за документи. Те няма да престояват повече от 72 часа. Освен това Ципов обърна внимание, че тези центрове са от затворен вид и настанените в тях няма да могат да ги напущат. Той прикани Българска социалистическа партия да спре да всява боязън у хората /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР