От конферентна столица до призрачен град. Хотелите в европейския квартал

...
От конферентна столица до призрачен град. Хотелите в европейския квартал
Коментари Харесай

Брюксел се превръща в призрачен град

От конферентна столица до нереален град. Хотелите в европейския квартал на Брюксел се притесняват, че би трябвало да затворят дефинитивно тази зима. Кръговото кръстовище " Шуман ", където се намира Европейската комисия, е едно от най-задръстените в Европа, само че от експлоадирането на епидемията ситуацията е напълно друго. Сега няма трафик, тъй като всички събития са виртуални, оповестява „ Евронюз ", представен от БГНЕС.
Сдруженията на хотелиерите приказват за защото единствено 10% от стаите са заети и доста хотели са затворени. За да избави тази промишленост, която обезпечава 12 500 работни места и предлага 15 000 хотелски стаи, районното държавно управление в Брюксел разгласи поредност от ограничения, които включват систематизиране на помощ от 200 000 до 800 000 евро на хотел. Тези парични инжекции обаче могат да обезпечат избавление в кратковременен проект, само че в дълготраен проект, както беше обяснено от представителя на посещаване в Брюксел Йерун Ропе, би трябвало да се търсят решения.
 В Брюксел се пробват да спасят питейните заведения В Брюксел се пробват да спасят питейните заведения
Във връзка с възходящия брой инфектирани с ковид и съответните противоепидемични ограничения питейните заведения на цялата територия на Брюксел отно...
" Те претърпяват извънредно сложни времена. Много е мъчно да се мери въздействието на рецесията върху европейското тримесечие в дълготраен проект. Ще се върнат ли 50 000 души, които работят за интернационалните институции в Брюксел, едновременно? Може би не. към резултата от рецесията с всички заинтригувани страни, европейските институции, управляващите в Брюксел, културните институции, комерсиалните асоциации... това е, което ще създадем.
Сега въпросът е дали откакто всичко свърши, виртуалните събития ще заменят непрекъснатите конференции, които поддържат този интернационален ъгъл жив. Стюарт Алфорд, началник на бизнеса в информационната организация „ Cecoforma “, не има вяра, че те ще бъдат същите като преди.
" Те ще преминат към по-хибриден модел. Ще бъдат по-ограничени и физически ще участват единствено избрани основни персони. Всичко ще бъде посредством интернет връзка по хибриден метод, който евентуално ще бъде по-добър за бистрота, защото тази система извежда физическото събитие оттатък четирите стени. Това ще разреши по-добра възвръщаемост на икономическите вложения, вложени от Европейската комисия в събитията, защото те ще могат да доближат до по-голяма публика посредством хибридния цифрово - физически способ ".
За, на който бяха нужни години, с цел да възобнови имиджа си след терористичните офанзиви през 2016 година, престижа като столица на Европа е заложен на карта.
 Politico: Питателна вечеря чака водачите на Европейски Съюз в Брюксел Politico: Питателна вечеря чака водачите на Европейски Съюз в Брюксел
Нещата се нажежават и освен към масата на срещата на върха на водачите от Европейски Съюз в Брюксел, установи с възприятие за комизъм Politico. И...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР