От компанията пуснаха видео с изпитания на най-новия си здрав

...
От компанията пуснаха видео с изпитания на най-новия си здрав
Коментари Харесай

Вижте на какви мъчения подлага OUKITEL най-новия си здрав флагман WP2

От компанията пуснаха видео с тествания на най-новия си здрав модел
Не доста хора възнамеряват покупката на свръх устойчив телефон. Поне до момента в който не останат без батерия в средата на деня. Или не изтърван остарелия си, тъй че ремонтът да коства повече от нов.

За устойчив смарт телефон можете да се замислите и когато наводните своя уред. Дали забравяйки го в джоба на банските си, до момента в който влизате в морето, или изпускайки го във водата, до момента в който ловите риба. Няма значение. Повечето апарати на пазара завършват в този миг. Но не и OUKITEL WP2!


Китайският производител, потвърдил себе си напоследък с няколко извънредно сполучливи модела, идва за тези, които търсят композиция от батерия с огромен потенциал, предпазен корпус и положителни параметри
OUKITEL WP2 разполага с батерия, чийто потенциал е 10 000 мАч. Той покрива военния IP68 стандарт и е предпазен освен от вода, само че и от други течности – кола, бира и така нататък

Няколко дни след формалното показване, на което ви направихме очевидци, от компанията пуснаха особено видео, което предлагаме на вашето внимание. То демонстрира по какъв начин смарт телефонът е тестван в разнообразни условия, в това число при много ниски и високи температури. Въпреки това, с помощта на отбрана си, OUKITEL WP2 няма никакъв проблем и продължава безпроблемно своята работа.
В своята лаборатория OUKITEL стигат надалеч, като слагат устройството си във фризера за 43 часа, а както можете да видите и от видеото, то даже не престава да работи. На другият полюс е половинчасовото „варене“, което също оставя апарата работещ и без никакъв проблем.
Във видеото можете да видите още по какъв начин изпитателите на OUKITEL топят WP2 в кола и бира в продължение на 30 мин и всичко в телефона по-късно работи съвършено, какво остава за моментно заливане.

От компанията описват, че WP2 е предпазен по съвършен метод, поради потреблението на меки и твърди водоустойчиви повърхности, като предпазени са и самите съставни елементи на апарата по настрана – слотът за SIM-карта, USB-портът за зареждане, представителят, микрофона и така нататък
Това прави от устройството подобаващ смарт телефон за всеки, който води динамичен метод на живот
А положителната вест, че от отбраната на съставените елементи по никакъв метод не е потърпевша конфигурацията на модела. Той идва с 6-инчов FHD+ екран, затрупан от Corning Gorilla Glass. Освен това има 4GB RAM и 64GB вградена памет. Също по този начин и 16-мегапикселова съществена и 8-мегапикселова селфи камера, както и батерията, която към този момент споменахме – с потенциал от 10 000 мАч, която също така разполага и със зарядно за бързо зареждане на 9V/2A. Смартфонът може да се похвали още със датчик за пръстови отпечатъци, NFC, както и работа под Android 8.

Моделът се предлага в две цветови конфигурации– черно и черно и златно, а на пазара ще можем да го забележим при започване на септември.
И тази седмица OUKITEL предлага на всички да се записват и да опитат шанса си да завоюват изцяло гратис два WP2. Цената на смарт телефона OUKITEL WP2 е $259,99. Но след регистрацията в формалния уебсайт на производителя ще получите опция да я намалите на $229,99. Ако предлагането ви е заинтересувало, посетете уеб страницата на OUKITEL и се регистрирайте.
И още нещо. Има те ли концепция по какъв начин може да се тества издръжливостта на смарт телефона? Оставете концепциите си в мненията, а ние ще ги предадем на OUKITEL, тъй че идващото видео може да е с вашето „ изтезание “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР