От компанията „Пфайзер“ обявиха, че са открили фалшиви препарати, които

...
От компанията „Пфайзер“ обявиха, че са открили фалшиви препарати, които
Коментари Харесай

„Пфайзер“: Открихме фалшиви ваксини в Мексико и Полша, представяни за наши

От компанията „ Пфайзер “ оповестиха, че са разкрили подправени препарати, които са представяни за техни ваксини, в Мексико и Полша, написа „ Уолстрийт джърнъл “.

Две обособени следствия в страните са разкрили препаратите, които по-късно били изследвани от компанията. Шишенцата от Мексико имали подправени етикети, а тези от Полша евентуално съдържали медикамент срещу бръчки.

Около 80 души в клиника в Мексико получили от подправените ваксини, които коствали по към 1000 $ за доза. Шишенцата, които били съхранявани в елементарна хладилна чанта, нямали верните обозначителни номера.

От полска страна оповестиха, че никой не е получил от подправената ваксина, която била конфискувана от апартамент на мъж.

Откритието на подправените ваксини е следващо от началото на имунизационните акции по света, защото препаратите са най-търсената стока сега.

„ Всички хора по света имат потребност от това сега. Сега имаме доста лимитирани количества, които ще се усилват с времето, само че в това време това дава опция на нарушителите да работят “, сподели Лев Кубиак, началник на звеното по сигурност на „ Пфайзер “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР