От компанията Capgemini посочват няколко актуални тренда Консултантската компания в

...
От компанията Capgemini посочват няколко актуални тренда Консултантската компания в
Коментари Харесай

Кои са основните насоки в развитието на животозастраховането тази година

От компанията Capgemini показват няколко настоящи тренда

Консултантската компания в областта на мениджмънта и осведомителните технологии Capgemini разгласява отчет за главните трендове в животозастраховането през 2019 год. Според Top-10 Technology Trends in Life Insurance, фирмите ще се насочат в околните месеци към внедряване на нови цифрови технологии и насочване към работата с клиентите . В устрема си към по-висока успеваемост, застрахователите ще оферират по-динамични и гъвкави артикул и, да вземем за пример, персонализирани застраховки и услуги.
Според отчета, фирмите би трябвало да се нареждат освен като доставвчици на застрахователни решения, само че и като консултанти по здравословен метод на живот , които оказват помощ на клиентите в контрола на рисковете.
Развитието на дистрибуцията и търсенето на нови канали за продажби ще открие спомагателни благоприятни условия за обсег посредством платформите на ритейлъри или приложно-програмни интерфейси. Предлагането на услуги в действително време , употребявайки опциите на изкуствения разсъдък също излизат на предна линия в бранша. Актуално тази година ще бъде и основаването на интуитивни процеси за продажби , както и интеграцията в партньорски екосистеми.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР