От Клуба на пирвържениците на Ботев (Пловдив) излязоха с позиция

...
От Клуба на пирвържениците на Ботев (Пловдив) излязоха с позиция
Коментари Харесай

Феновете на Ботев: Нямаме претенции към Самуилов, а само към Палийски

От Клуба на пирвържениците на Ботев (Пловдив) излязоха с позиция по отношение на излязлата по-рано декларация подписана от ветерани на " канарчетата ". Феновете обявиха, че нямат искания към мажоритарния акционер в клуба Георги Самуилов, а единствено към члена на борда на шефовете Ангел Палийски. Освен това последователите обявиха, че част от подписалите се под декларацията не са знаели за нейното наличие.

Уважаеми Ботевисти,

С извънредно оскърбление сме очевидци на следващото манипулативно деяние от члена на Борда на шефовете на ПФК Ботев - господин Ангел Палийски и неговия антураж.

Непочтено е да се пуска декларация от името на хора, които не са известени за нея или са заблудени съзнателно за смисъла й.

В опит да отхвърли казуса от себе си, той слага на карта достолепието и клубната памет!

Съставената по неотложност " декларация ", преди днешния мач с Етър Велико Търново, очевидно е написана по поръчка и обслужва ползите на господин Палийски.

Знаейки за нескритото неодобрение на почитателите към персоната му, той се стреми да набърка и почтени, на правилото " разделяй и владей ".

Лично от изброени в декларацията " подписали се " знаем, че не са били осведомени с текста или са били подведени за наличието и задачите. Ясен е и създателят на това тайно действие, а точно чиновник на ПФК Ботев АД.

Цялото неодобрение на жълто-черната общественост е ориентирано към индивида, на който е делегирано управлението на обичания ни клуб, а точно Ангел Палийски.

Нямаме причина за опълчване на мажоритарния акционер в клуба и заради това считаме, че случката с тази лъжедекларация е опит за илюзия на обществеността.

Наясно сме, че незадоволителното положение на клуба, съмнителните прехвърляния и другите неуредици няма по какъв начин да се дължат на финансовият покровител.

Използваме това известие и с цел да напомним на Ангел Палийски, че ОСТАВКА не се подава пред комфортни медии, а до Съвета на Директорите и се вписва в Търговския указател.

Призоваваме всички ботевисти, милеещи за Клуба, да не се въздействат от тези интриги и да изразят мнението си на днешния мач!

Време е да се постави ред в дома ни!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР