От късно снощи се води кампания срещу „Софийска вода“ и

...
От късно снощи се води кампания срещу „Софийска вода“ и
Коментари Харесай

Червен политик ли стои зад опитите за паника за водата в София?

От късно нощес се води акция против „ Софийска вода “ и по-специално се пускат нездравословни клюки, че водата в София и кварталите е отровена. Случайно или не, политици от Българска социалистическа партия са подозирани, че пробват да основават суматоха.

БЛИЦ ревизира, че един от тях – Таско Ерменков, е разгласил пост, в който се съдържат откровени неистини, тъй като институциите към този момент опровергаха рисковите клюки. В него той приканва съответните институции да дадат същинската информация на обществото – нещо, което към този момент е направено.


Както БЛИЦ заяви, от „ Софийска вода “ излязоха със известие, че всичко е наред и че няма по какъв начин институции да са удостоверили клюки, които не дават отговор на истината.

" Питейната вода доставяна на потребителите на територията на Столична община, е с обезпечено качество и с отлични характерности. Тя отговоря на безусловно всички условия на Наредбата за качеството на водата и всичките й физикохимични индикатори са в норма ", оповестиха от там.

Няма по какъв начин изказванията на Таско Ерменков да дават отговор на истината, откакто има публично известие до медиите за това, че няма никакъв проблем

Много е евентуално Ерменков да пуска следващ фойерверк в медиите, с цел да вдигне персоналния си рейтинг. Но очевидно не осъзнава, че по този метод той се заиграва със страховете на хората по една такава взривоопасна тематика, каквато е тази с питейната вода.

Крайно време е българските политици да стартират да осъзнават ролята си и да не прекаляват в опитите за търсене на евтина популярност на гърба на хората.

БЛИЦ следи развиването на абсурда!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР