От Канишка СингхВАШИНГТОН (Ройтерс) - Губернаторът на Ню Йорк Кати

...
От Канишка СингхВАШИНГТОН (Ройтерс) - Губернаторът на Ню Йорк Кати
Коментари Харесай

Губернаторът на Ню Йорк се извини, след като намекна, че Израел има право да унищожи Газа

От Канишка Сингх

ВАШИНГТОН (Ройтерс) - Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул се извини в петък за забележки, направени от нея на събитие за еврейска филантропия в Ню Йорк, което стана вирусно в обществените медии и което предполагаше, че Израел има съображение да унищожи Газа след офанзивата на Хамас на 7 октомври.

„ Ако Канада в миналото нападне Бъфало, скърбя, другари мои, нямаше да има Канада на идващия ден ", сподели Хочул в част от речта си в четвъртък на събитие за United Jewish Appeal Federation of New York.

" Това е естествена реакция. право да се защитиш и да се увериш, че това в никакъв случай повече не се случва. И това е правото на Израел. да нарани членовете на нашата общественост “ и се извини за „ неприятния си избор на думи “.

„ Въпреки че съм бил явен в поддръжката си на правото на Израел на самоотбрана, аз също неведнъж съм казвал и не преставам да имам вяра, че палестинските цивилни жертви би трябвало да бъдат избегнати и че повече филантропична помощ би трябвало да бъде изпратена на хората в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР