От какво се вълнуват младите, какво харесват, кого следват в

...
От какво се вълнуват младите, какво харесват, кого следват в
Коментари Харесай

Дъщерите на Ивайла Бакалова и Мария Бонева стават водещи

От какво се вълнуват младите, какво харесват, кого следват в обществените мрежи и какво е съвременно съгласно тях? Новото тийн предаване Teen Tok на Code Fashion TV показва гледната точка на младежите, тяхната позиция към света, модата, лайфстайла и обществените мрежи, които интересуват младежите през днешния ден.
Водещи са Рая и Анжела - две тийнейджърки, които ще търсят отговорите на всички тези въпроси дружно със свои другари и връстници. Те ще ви показват най-горещите трендове измежду младежите.
Рая, дъщерята на Ивайла Бакалова, е на 17 години, учи в Англия и се занимава с актьорско майсторство, позната е и на стилната сцена. Животът ѝ минава в чести пътувания сред Острова и България. Свободното си време обича да прекарва с другари на открито и в обществените мрежи.
Анжела, дъщерята на Мария Бонева, е на 14 години, учи в Частна професионална гимназия " Банкер ", занимава се интензивно с lady style танци и постоянно я виждаме на стилната сцена у нас. Обожава да излиза с другари и прекарва огромна част от свободното си време в Tik Tok и обществените мрежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР