От както са станали семейство за първи път кралицата и

...
От както са станали семейство за първи път кралицата и
Коментари Харесай

Кралицата и Кейт излязоха заедно за първи път сами

От както са станали семейство за първи път кралицата и Кейт ще посетят събитие напълно сами дружно. Преди това постоянно е имало с тях най-малко още един човек от кралския двор.

По случай отварянето на новото крило Буш Хаус в Кралския лицей в Лондон, Кралицата и Кейт се появиха за първи път изцяло сами. Всеки различен случай, когато двете са били на събитие, е участвал най-малко още един член на фамилията с тях.

Последно двете бяха дружно преди седем години, когато Кейт още беше нова в фамилията, само че тогава бяха съпроводени от принц Чарлз също.

По мотива Мидълтън избра красива сива рокля вид палто на Катрин Уокър. Аксесоарите, с които я съчета бяха черни.

Кралицата също избра за обувките, чантата и ръкавиците си черното, само че нейното палто на Стюарт Парвин беше в характерен за нея ослепителен цвят – пастелено розово.

Кралицата е патрон на колежа, по тази причина нейното посещаване беше съвсем наложително. Кейт се включила по-скоро по свое предпочитание, с цел да види новостите в университета. Двете станали очевидци на няколко представяния на роботи и работата на студентите с виртуалната действителност.

Снимки може да видите ТУК!

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР