От както Христо Христов е кмет на Болярово, той и

...
От както Христо Христов е кмет на Болярово, той и
Коментари Харесай

Антон Тодоров попари БСП: Голяма част от тях ще светнат не като елхи, а като бенгалски огън!

От както Христо Христов е кмет на Болярово, той и околните му са окупирали общината. Българска социалистическа партия обявиха, че тази информация е извадена преди 2-3 години. Това е по този начин, само че шуробаджанащината не се е трансформирала и от сигнала ни от преди години. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров предаването " Офанзива " по Канал 3.

" Създаде се един абсурд около ареста на Десислава Иванчева. Няма огромна и дребна корупция. Болярово не е огромна община, само че в по огромния Сопот кметът Дойнов си подаде оставката с помощта на нас и нашите сигнали ", сподели още той.

" Промяната е в това, че фризьорките, които никой не управлява взимат 5-6 цифрени суми. Стоя компактно до хората, които направиха този арест. Всички те са невероятни експерти. Не одобрявам никакви пояснения за това, че са осъществени насилствени дейности. Това е моята персонална позиция. Арестът не е могъл да бъде инсцениран, защото до последно не се е знаело мястото на срещата. Има слух, че Иванчева е работила в полза на десен политик, който няма да загатна.

Не се ангажирам с мнение за това ", съобщи Тодоров по тематиката за ареста на кметицата на община " Младост " Десислава Иванчева. " Голяма част от Българска социалистическа партия ще светнат не като елхи, а като бенгалски огън. Самата лидерка на Българска социалистическа партия им вреди. Корнелия Нинова бе уволнена поради корупция. Не позволявайте на ловци на души да ви пълнят съзнанието с неистини. Румен Радев е политически мъник.

Той има детинско отношение за правене на политика. Въпреки, че сме християни, в случай че ни ударят пестник по едната буза, няма да си обърнем другата ", разяснява депутатът. " Чисто политически, се потвърди, че пътуването на " Атака " до Крим е било по частни аргументи. Управлението на съдружното ръководство се гради въз основата на съдружно съглашение. Пътуването до Крим не го скапва, само че Волен Сидеров би могъл да сътвори проблем на България ", приключи Антон Тодоров.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР