От кадрите стана ясно, че Антонио Аниете не е мъжът

...
От кадрите стана ясно, че Антонио Аниете не е мъжът
Коментари Харесай

За Пред Хората Всичко Е Приказка, Но Никой Не Подозира, Че Огромна Болка Разкъсва Сърцето На Натали Трифонова! Любимият Й Е

От фрагментите стана ясно, че Антонио Аниете не е мъжът до нея. Но все пак хубавицата не пожела да разкрие самоличността му.

Очарователната Натали Трифонова не скри, че е на седмото небе от благополучие и с новия си обичан е доста щастлива. За него се разбра само, че не е българин.

Според слуховете, хубавицата я съумяла да омае богат чужденец. Не закъсняха и слуховете, че двамата са узаконили връзката си по време на почивката си в Будва това лято.

Влюбените прекараха незабравими дни на Адриатическото крайбрежие, а по-късно се любуваха на любовта си и в южната ни съседка Гърция.

В разгара на лятото се появиха клюки, че двамата възнамеряват сантиментална венчавка край морския бряг в Царево.

Но от няколко месеца хубавицата не е се е виждала с обичания си. Тя е сама в столицата и излиза само с приятелки. Въпреки, че неведнъж е получавала оферти от обичания си да се реалокира зад граница при него, Натали Трифонова отхвърля да го направи.

Въпреки, че доста обича настоящето си гадже, тя към този момент е почнала да осъзнава, че връзката им няма бъще. Нищо чудно доста скоро двамата да се разделят, разясняват доближени до нея, написа Хот сцена, базирайки се на „ България през днешния ден “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР