От къде сме дошли? Този въпрос за произхода на човечеството

...
От къде сме дошли? Този въпрос за произхода на човечеството
Коментари Харесай

Хората пристигнали на Земята преди стотици хиляди години

От къде сме пристигнали? Този въпрос за произхода на човечеството към момента продължава да тормози мозъците на хората, въпреки Дарвин доста от дълго време да дава отговор със своята доктрина за еволюцията. И въпреки всичко... в случай че хората са извънземните, които търсим през цялото това време? Според учените хората най-вероятно са били кръстосани с различен тип, евентуално от звездната система Алфа Кентавър, която е една от най-близките слънчеви системи до Земята, в далечното минало, което е довело до актуалните хора.

В Тел ал-Ухаймир в сегашен Ирак, където в миналото е бил античният шумерски град Киш, археолозите откриха един от най-старите антични документи на планетата, плочката Киш, за която се счита, че датира от 3500 година прочие н. е.

Списъкът на шумерските царе споделя, че Киш е първият град, който има царе след потопа, започвайки с Джушур.

Наследникът на Джушур (Джуш_Ур) се назовава Куласина-бел, само че в действителност това изречение на акадски значи: „ Всички те бяха господари “.

По този метод някои учени допускат, че това може да значи неявяване на централна власт в Киш за известно време.

Смята се, че този античен документ предшества шумерските клинописи и египетските писмени знаци с съвсем 100 години.

Развитието на способността за изложение на мисли посредством писане е един от първите способи, по които индивидът се разграничава от животинския свят.

В продължение на пет хиляди години индивидът генерира електричество, раздели атома, сътвори компютри и доста други. Постигнахме това, което другите типове към момента не са постигнали.

Никой различен тип на земята не може да се похвали с толкоз неповторими достижения за толкоз къс интервал от време. Интересното е, че спрямо други типове на Земята, нашата " еволюция " е относително къса.

От появяването на първия хоминид на Земята е минало доста малко време, най-вероятно няколко милиона години. Това е един от най-големите научни въпроси на всички времена: Защо единствено нашият тип е постигнал това равнище на софтуерен разсъдък?

Очевидно няма нищо по-напреднало на планетата Земя от хората.

Въпреки че на Земята има разнообразни „ интелигентни “ типове, никой от тях не употребява технологии като нас.

Представете си за секунда, в случай че по някаква причина човечеството трябваше да се върне в джунглата и да оцелее там. Много специалисти са съгласни, че множеството от тях не биха оживели за доста дълъг интервал от време.

Много учени са съгласни, че хората, отвън техния разсъдък, не са доста способни да заемат необятен набор от местообитания. С други думи, ние сме доста лимитирани, когато става въпрос за нашата планета.

В допълнение към невероятната ни просветеност, биолозите са забелязали и контрастите сред човешката физиология и тази на другите животни на Земята. Много учени са съгласни, че спрямо други скотски типове на Земята, хората са много странни.

Например конче при раждането е в положение да върви и действа съвсем независимо, само че човешкото дете не може да направи това, което ни прави изцяло безпомощни. С други думи, ние сме родени, преди да сме подготвени за живот, написа уеб сайтът Блиц.бг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР