От известно време в Брюксел се разпространява неофициален документ /нон-пейпър/

...
От известно време в Брюксел се разпространява неофициален документ /нон-пейпър/
Коментари Харесай

Франция и Холандия били против започване на преговори за членство на Македония в ЕС

От известно време в Брюксел се популяризира всекидневен документ /нон-пейпър/ за несъгласието на някои страни, на първо място Франция и Холандия, Македония да получи дата за започване на договаряния за участие в Европейски Съюз през юни, даже и договарянията за името с Гърция да приключат сполучливо дотогава, съобщи Танюг, представена от Българска телеграфна агенция.

Според македонските медии в упоменатия " нон пейпър " написа, че договарянията за участие на Македония и Албания би трябвало да се отсрочат за пролетта на 2019 година

Там е посочено, че макар напредъка в основаването на положителна атмосфера в Бившата югославска република Македония /БЮРМ/, публично Скопие не е постигнало забележителен прогрес в предпочитаните промени.

Реформата в правораздаването едвам е почнала и изисква доста време, нужни са още старания и за унищожаване на назначенията на работа със фамилни, другарски или партийни връзки, за деполитизация на администрацията, по-активна битка с корупцията и проведената престъпност, се споделя в документа.

Източници от македонското държавно управление удостоверяват, че в Европейски Съюз има диспути за готовността за ново разширение, само че настояват, че множеството страни членки са за установяване на дата за договаряния с Македония през юни. Правителствените източници акцентират, че Македония беше класирана измежду страните от района с най-хубава оценка в последния отчет на Европейската комисия, показват македонските медии. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР