От известно време третата по красота омъжена дама в Европа

...
От известно време третата по красота омъжена дама в Европа
Коментари Харесай

„Мисис България – Европа“ Анна Стефанова разкри тайната на сияйната си кожа


От известно време третата по хубост омъжена дама в Европа глези кожата си с козметика от Тайван.

Анна се е доверила на Fethiann - тайванска марка козметика, създадена по молекулярна технология, а суровините употребявани за изработката на продуктите им са с потвърден удобен резултат върху кожата.

Сапуните на Fethiann съдържат единствено натурални масла (кокосово масло, зехтин, масло от мишелия алба и др.), в тях няма пенители или други добавки.

Всеки сапун Fethiann се предлага със специфична мрежичка за разпенване, с чиято помощ получавате доста пяна с малко количество сапун. Това удължава живота на продуктите, а получената пяна е извънредно мека и плътна.

С пяната може да почиствате както лицето по този начин и кожата на тялото. Някои от сапуните са подобаващи и за къпане на деца. Освен това с кремообразната пяна сполучливо може да почиствате грим и е страховит сурогат на продуктите за бръснене.

„ Сапунът, който избрах за моята кожа е с дестилат от Нийм – растение което се употребява за лекуване и облекчение признаците при акне. Откакто го употребявам, кожата ми е доста мека, няма раздразнения и зачервявания “, споделя Анна Стефанов и добавя, че Fethiann е козметика, която ще задоволи всеки каприз на вашата кожа.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР